Preskočiť na obsah

Sobota a nedeľa s rozprávkou

Zverejnené 9.6.2023.

Kategória

Milé deti, milí rodičia,

Slovenské komorné divadlo Martin a divadelný festival Dotyky a spojenia vás pozývajú na sobotu a nedeľu s rozprávkou. Zoberte svoje deti do divadla.

Divadelný festival Dotyky a spojenia 2023
Divadelný festival Dotyky a spojenia 2023

V sobotu 25. júna o 9:30 hod vás pozývame do martinského divadla na predstavenie Bábkového divadla na Rázcestí O sliepke, ktorá sa nevzdala. Zabavte sa spolu s deťmi na príbehu o smiešnej, ale odvážnej sliepke Hilde, ktorá sa nikdy nevzdáva. Po predstavení sme pre deti pripravili tvorivú dielňu.

Sobotné rozprávkové dopoludnie bude pokračovať o 11:00 hod. na námestí pred divadlom koncertom pre deti. Pre všetky deti zaspieva princezná Dúhalka. Okrem pesničiek nebudú chýbať voňavé bublinky, farebná dúha či lietajúci jednorožec.

V nedeľu 26. júna o 10:00 hod. všetky deti zabaví nezbedná, neposlušná a nekonečne zvedavá, ale napriek tomu sympatická drevená bábka s dlhým nosom Buratino, ktorý vyňuchá každé dobrodružstvo, nebezpečenstvo, ale aj spôsob, ako z neho vyjsť so zdravou kožou, a nielen to – pomôže mu nájsť, po čom všetci túžime – zlatý kľúčik, ktorým sa dajú otvoriť dvere k šťastnému životu. Predstavenie Divadla Alexandra Duchnoviča Prešov Zlatý kľúčik je v rusínskom jazyku. Po jeho skončení je pre deti
pripravená tvorivá dielňa.

Viac sa dozviete tu: dotykyaspojenia.sk

Zažite spolu s nami sobotu a nedeľu s rozprávkou na festivale Dotyky a spojenia. Tešíme sa na Vás!